Provedite ljetnu praksu u advokatskoj kancelariji

6 feb
Rok prijave 01.03.2017

Ukoliko ste studenti Pravnog fakulteta i ukoliko vaše teoretsko znanje želite da upotpunite praktičnim iskustvima, pozivamo vas da učestvujete u Studentskoj ljetnoj praksiNaša kancelarija u Banjoj Luci i Sarajevu, u periodu od 01. juna 2017. godine, do 01. septembra 2017. godine, organizuje Studentsku ljetnu praksu na koju primamo ukupno 6 studenata. Studenti se primaju na period od mjesec dana (od 01. juna do 01. jula, od 01. jula do 01. avgusta i od 01. avgusta do 01. septembra), 20 časova sedmično.

Zašto dio ljeta provesti u advokatskoj kancelariji?

Reklo bi se da se ljetni raspust i pauza između semestara može na bolji način organizovati, međutim, ukoliko nakon okončanja studija želite adekvatno zaposlenje, vrijeme je da se upoznate sa obavezama i odgovornostima koja vas čekaju u budućem radu.

Zašto učestvovati u našoj Studentskoj praksi?

Kao advokatska kancelarija, organizaciju, sistem rada i odnos prema klijentima stavljamo u prvi plan, sigurni smo da bi upoznavanje sa našim korporativnim standardima bilo od značaja za nastavak vaše karijere.
Neophodni uslovi:

Na Studentsku praksu mogu aplicirati studenti treće i četvrte godine Pravnog fakulteta.

Curriculum vitae (CV) sa fotografijom:
• kandidati koji podnose aplikaciju za kancelariju u Banjoj Luci, mogu poslati poštom na adresu Nikole Pašića 16, 78.000 Banja Luka ili na e-mail adrese: [email protected], [email protected], do 01. marta 2017. godine.
• kandidati koji podnose aplikaciju za kancelariju u Sarajevu, mogu poslati poštom na adresu Maršala Tita 28, 71.000 Sarajevo ili na e-mail adrese: [email protected]; [email protected] do 01. marta 2017. godine.

U CV-u obavezno navesti prosjek ocjena.

Kroz prijavu je obavezno navesti da li se ista odnosi na kancelariju u Banjoj Luci ili Sarajevu i naznačiti termin u kojem želite obavljati praksu.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments