Provedi pet nezaboravnih dana u Sarajevu: Prijavi se i postani učesnik Omladinskog mirovnog kampa

29 jun
Rok prijave 02.07.2016

Jedna od najljepših priča koja traje već 14 godina i svake godine okuplja preko stotinu mladih iz cijele Bosne i Hercegovine ove godine će se održati na olimpijskoj planini Igman u periodu od 15.07. do 20.07.

Omladinski mirovni kamp (OMK) je fantastična priča organizacije Progres za sve mlade ljude koji će se družiti te učiti u interaktivnim radionicama i velikim brojem zabavnih aktivnosti.

Zabavne aktivnosti uključuju jednodnevnu posjetu Sarajevu te posjete kulturnim i historijskim bogatstvima toga grada, posjeta Trnovu i Kazanima te kupanju u predivnom prirodnom prostoru, posjeta planini Jahorini i njenim prirodnim ljepotoma, posjeta sela Lukomir te druženja sa tamošnjim stanovnicima, aktivnost Put do mora, obilazak vrela Bosne i paintball aktivnost, posjeta i kupanje u kanjonu rijeke Rakitnice te rafting na jednoj od najatrativnijih rijeka u Bosni i Hercegovini-rijeci Neretvi.

Ovogodišnji kamp biti će bogat za veliki broj interaktivnih i edukativnih radionica te okruglih stolova koje će voditi, kako edukatori iz Bosne i Hercegovine, tako i iz Njemačke. Projekcije raznih filmova i diskusija o njima te još mnogo toga.

Kao slobodne aktivnosti družiti ćemo se na sportskim terenima te igrati nogometa i odbojke ali i sudjelovati na jednoj inovativnoj i kreativnoj aktivnosti Igra bez granica!

Večernji sati biti će upotpunjeni sa: bendovima iz Sarajeva, DJ, komičarima i drugim zabavnim aktivnostima.

S obzirom da je broj mjesta ograničen rok za prijavu je sve do 02.07.2016. godine, a sa prijavama završavamo u 12:00h. A rezultate aplikacija dobiti ćete isti dan do 24:00h.

Prijaviti se, postaviti pitanje i doći do drugih potrebnih informacija možete na: [email protected] ili pozivom na broj mobitela: 060-35-01-966.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin