PROI: Poziv za pripravnike

23 nov

Udruženje “Progresivni Razvoj Organizacija i Individua” (PROI) je nevladina organizacija posvećena adresiranju nekih od najvećih problema s kojima se susreću zajednice u razvoju danas, posebno u vezi sa životnim standardom i siromaštvom. Misija PROI-ja je ublažavanje siromaštva i poboljšanje kvaliteta života kroz sveobuhvatno i progresivno jačanje organizacija i pojedinaca. Naša vizija je zajednica u kojoj svaka osoba ima pravo i mogućnost da živi kvalitetan život. Naše putovanje započelo je 2000. godine i tokom razvoja odigrali smo značajnu ulogu u prepoznavanju i rješavanju različitih oblika siromaštva. Vjerujemo da ne postoji samo jedan uzrok siromaštva; stoga pokušavamo pristupiti rješavanju problema sa više frontova.

Udruženje “Progresivni Razvoj Organizacija i Individua” (PROI) je apliciralo na program zapošljavanja pripravnika Javne Ustanove Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo  za VSS, VŠS, SSS i KV stručne spreme.

U sklopu ovog programa nudimo otvorene pozicije za dva radna mjesta.

KOGA TRAŽIMO: Tražimo aktivne i kreativne mlade ljude sa visokom stručnom spremom iz područja ekonomije, menadžmenta i marketinga, prava, žurnalistike i turizma.

KRITERIJI ZA PRIJAVU:

  • Da nemate prethodnog radnog iskustva
  • Da ste prijavljeni na biro za zapošljavanje

PRIJAVI SE: Ako želite da iskoristite ovu priliku, pošaljite svoj CV i motivacijsko pismo  na [email protected] najkasnije do 24.11.2015. godine do 17.00 sati.

Sve kandidate za koje smatramo da ispunjavaju kriterije, pozvat ćemo na intervju.

 

Boljiposao.com

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin