PROI: Otvoreni poziv za angažman grafičkog dizajnera

12 jan
Rok prijave 17.01.2016
Program kontrole duhana (Tobacco Control Program-TCP) Udruženja „Progresivni Razvoj Organizacija i Individua“ fokusiran je na smanjenje bolesti i smrtnosti koje su uzrokovane konzumiranjem duhana u Bosni i Hercegovini, kroz efektivnu implementaciju Okvirne konvencije o kontroli duhana (Framework Convention on Tobacco Control-FCTC) Svjetske zdravstvene organizacije.

 

Udruženje „Progresivni Razvoj Organizacija i Individua“ raspisuje konkurs za angažman grafičkog/e dizajnera/ke koji/a bi se pridružio/la kreativnom i inovativnom timu PROI-a u aktivnostima u okviru javne kampanje u oblasti kontrole duhana.
Da biste mogli biti angažovani potrebno je da imate odlične sposobnosti dizajniranja logoa, banera za web stranice i društvene mreže i drugih grafičkih elemenata za online  i printane materijale. Potrebno je da budete dostupni/e i spremni/e za razmjenu ideja i odabir konačnih rješenja, kao i za re-dizajn, ispravke i dodatke postojećim grafičkim  elementima. Detalji su važni! Ali Vi to možete!
Tražimo nekoga sa iskustvom u grafičkom dizajnu ko nam može pokazati svoje prethodne radove i dokazati nam da može biti naš pravi izbor! Grafički/a dizajner/ka bit će angažovan/a u periodu od januara do decembra 2016. Tačan broj radnih sati bit će definisan po principu potrebe za angažmanom.
Ako imate iskustva u grafičkom dizajnu i znanja u korištenju Adobe Creative Suite programa (posebno Photoshopa, Illustratora i InDesigna) ovo je prava pozicija za Vas! Aplicirajte još danas!
Dodatni opis poslova
• Izrada i izmjena grafičkih elemenata za upotrebu na web stranici i društvenim mrežama
• Izrada grafičkih elemenata za printane i promotivne materijale
• Komunikacija sa osobama angažovanim na projektu, razmjena ideja, saradnja i obavljanje zadatih poslova. Od kandidata/kinje se očekuje saradnja sa osobama angažovanim na projektu i spremnost za re-dizajn i eventualne ispravke i dodatke u konačnom rješenju izgleda grafičkih elemenata. Primljeni/a kandidat/kinja će biti odgovoran/a komunikacijskom menadžeru PROI-a
Kvalifikacije
• Znanje u oblasti grafičkog dizajna (akademski stepen ili završen kurs)
• Iskustvo rada u oblasti grafičkog dizajna ( ilustracije, 2D/3D dizajn, izrada logoa i grafičkih vizuelnih elemenata)
• Poznavanje rada u Adobe Photoshopu, Illustratoru, InDesignu ili sličnim programima
• Kandidat/kinja treba biti kreativan/a, inovativan/a i spreman/a na razmjenu ideja i pronalazak konačnih rješenja
Kako se prijaviti
Na [email protected] u prilogu potrebno je dostaviti:
• CV
• Motivacijsko pismo
• Primjere prethodnih radova
• Prijedlog cijene rada
Molimo sve zainteresovane kandidate i kandidatkinje da potrebnu dokumentaciju pošalju na [email protected] najkasnije do 17. januara 2015. godine. Nepotpune aplikacije neće biti uzete u razmatranje.
Aplikacije će se prihvatati sve do ispunjenja pozicije. Kandidati/kinje sa uže liste odabranih će biti kontaktirani/e.
(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin