Program razmjene za OSI muzičare u New Yorku

22 nov
Rok prijave 02.01.2018

Omi međunarodni centar umjetnosti (Omi International Arts Center) poziva muzičare koji spadaju u kategoriju osoba sa invaliditetom (OSI) da se prijave za učešće u rezidentnom programu razmjene u New Yorku.

Opis: Program je namijenjen svim mladim kompozitorima i izvođačima iz cijelog svijeta koji spadaju u kategoriju osoba sa invaliditetom. U okviru programa, kompozitori i izvođači će imati priliku da se sretnu i unaprijede svoja znanja i vještine u toku dvije i po sedmice trajanja programa. Cilj programa je da unaprijedi muzičko znanje i vještine učesnika. Centar će obezbijediti sve troškove učešća u programu za odabrane kandidate, osim putnih troškova.

Uslovi: Pravo na prijavu ostvaruju osobe sa invaliditetom koje se na bilo koji način bave muzikom, a koje imaju trajni invaliditet.

Način prijave: Da bi bili dio programa, aplikanti moraju popuniti onlajn aplikacionu formu koja se nalazi na sljedećem linku.

Rok za prijavu: 02. januar 2018. godine.

Više informacija: Omi International Arts Center je neprofitna umjetnička organizacija sa rezidentnim međunarodnim programima za vizuelne umjetnike, pisce, prevodioce, muzičare i plesače. Omi nastoji da podstakne okruženje kreativnog istraživanja i razmjene, profesionalnih mogućnosti i izloženosti, i stilske i kulturno raznovrsne zajednice za kreativne umjetnike iz cijelog svijeta.

Detaljnije: Rezidentni program razmjene za OSI muzičare

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments