Program „Moja praksa“ u INTERA TP-u – Vaš put do željenih kadrova

27 jan
Rok prijave 14.02.2018

INTERA Tehnološki Park i ovo proljeće organizira program „Moja praksa“ kroz koji omogućava susret između poslodavaca i mladih, visokoobrazovanih ljudi olakšavajući pritom jednima pronalazak željenog kadra, a drugima željenog zaposlenja.

Program u svojoj suštini za poduzeća predstavlja olakšanje prilikom procesa selekcije kandidata s obzirom da se kroz nekoliko tjedana rada s timovima mogu identificirati kvalitetni kadrovi za popunjavanje upražnjenih radnih mjesta.

Početak programa „Moja praksa“ planiran je za početak ožujka kada će se održati prvi trening na temu timskog rada, a trajat će do kraja svibnja kada će uključeni timovi prezentirati svoje projekte. Polaznici programa će proći pet treninga na kojima će unaprijediti svoje poslovne vještine, a stečeno znanje će primijeniti u timskom radu rješavajući projektne zadatke koje će pred njih staviti poduzeća. Sve projektne zadatke kreiraju poduzeća prema vlastitim potrebama, a timovi će uz pomoć mentora raditi na projektnom rješenju. U dogovoru s poduzećem i mentorom, timovi mogu raditi na zadatku u poduzeću, u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka, ali i iz udobnosti vlastitog doma.

Kako bi se postigao sinergijski učinak i olakšao put prema kvalitetnim kadrovima, INTERA Tehnološki Park poziva sva zainteresirana poduzeća da se prijave na besplatno sudjelovanje u programu „Moja praksa“ putem linka do srijede, 14.2.2018. godine do 16h.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin