Prilika za posao za medicinske sestre/tehničare u Njemačkoj

9 sep
Rok prijave 22.09.2016

Kompanija Vispero GmbH sa sjedištem u Bonu (Njemačka) je specijalizovana za posredovanje u zapošljavanju medicinskih radnika srednje, visoke i više stručne preme. Naši klijenti su klinički centri, bolnice, domovi za stara lica kao i regionalni domovi zdravlja koji se nalaze po cijeloj Njemačkoj, a u svojoj branši važe za visoko profesionalne i cijenjene institucije. To su pouzdana i stabilna preduzeća koje nude odlične uslove za život, rad, napredovanje i usavršavanje.

Za potrebe naših klijenata, raspisujemo poziciju za:

Medicinske sestre/tehničare

-koji imaju želju da rade kao njegovateljii
-15 izvršilaca
Mjesto zaposlenja: starački domovi širom Njemačke (koji su dio velikog lanca ovakvih ustanova i koji su u protekloj godini proglašeni za jednog od najboljih poslodavaca u SR Njemačkoj)

 

Od kompanije Vispero GmbH možete očekivati kompletnu podršku u vašem prvom koraku života i rada u inostranstvu, što znači da ćemo biti uvijek uz Vas tokom vaše faze adaptacije na novu radnu i životnu sredinu.

Naše usluge isključivo plaćaju naši klijenti, tako da ne postoje nikakvi troškovi niti obaveze od strane kandidata prema kompaniji Vispero GmbH.

Tražimo kandidate sa završenom srednjom medicinskom školom i znanjem njemačkog jezika na nivou B1 koji su zainteresovani da žive i rade u Njemačkoj.

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da pošaljete Vašu biografiju na njemačkom ili engleskom jeziku elektronski.

Vaše biografije će biti pažljivo pregledane, a izabrani kandidati će biti pozvani na lični razgovor. Razgovori će se održati po svim većim gradovima u BiH.

Vaše prijave možete slati na sljedeće mail adrese:

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin