Prilika za novi korak u poslovni svijet – Studentsko takmičenje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva

15 mar
Rok prijave 31.03.2018

Studenti ekonomskog, pravnog i IT smjera, pred vama je izvrsna prilika za novi korak u poslovni svijet. UniCredit Bank organizira prvi UniCredit Case Competition Event, studentsko natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva.

Natjecanje će se održati u novootvorenom coworking prostoru INTERA Tehnološkog Parka Code Hub Mostar u subotu, 14.4.2018. godine. Cilj natjecanja je omogućiti proaktivnim studentima da pokažu svoja znanja i ideje.

Što vas očekuje?

Svim studentima će se dodijeliti jedan poslovni slučaj, a rješavat će ga timovi od 4 do 6 članova tijekom natjecanja koje će trajati 5 sati.

Svim natjecateljskim timovima na raspolaganju će biti mentor koji je upoznat sa slučajem te je stručan u području iz kojeg je poslovni slučaj. Po isteku vremena, timovi će prezentirati idejna rješenja te odabirom stručnog žirija, najbolja rješenja će se nagraditi.

Kako se prijaviti?

Svi zainteresirani timovi, sastavljeni od studenata ekonomskog, pravnog i IT smjera, mogu se prijaviti na linku do subote, 31.3.2018. godine do 23:59h. Prijavu je potrebno popuniti detaljno jer će se na osnovu nje provesti selekcijski proces timova. Imamo koristan savjet za sve vas: Kombinirajte članove tima iz različitih područja kako biste povećali svoju šansu za pobjedu!

Inovacija. Transformacija. Promocija. Upravo su ovo teme koje će obilježiti UniCredit Case Competition Event 2018. Nemojte propustiti priliku za istraživanje poslovnih ideja, upoznavanje novih kolega, ispitivanje svojih mogućnosti i prvi pravi korak u izgradnji svoje karijere!

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na [email protected].

(Visited 240 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments