Prilika za mlade: Posao iz snova

25 jan

Agencija Kouzon ove zime ima mnogo aktivnosti. Nakon uspješnog intervjua sa kompanijom Viking koji je u novembru održan u Banjoj Luci, sada se očekuje još jedan intervju u Banjoj Luci, sa kompanijom MSC! Sve više mladih ljudi odlučuje da se zaposli na ovoj kompaniji koja raste nevjerovatnom brzinom. Ukoliko govorite engleski i njemački jezik, imate 19-35 godina, a želite da gradite inostranu karijeru u ovoj odličnoj italijanskoj kompaniji, ovo je prilika za vas!

Bosna i Hercegovina je postala ozbiljna destinacija kruz kompanija za pronalaženje kandidata za rad u ugostiteljstvu. To dokazuju intervjui sa tri velike kruz kompanije, sa kompanijom Viking, sa kompanijom MSC, i najavljeni intervju sa kompanijom NCL koji će se takođe održati u Banjoj Luci u martu!

Kompanija MSC je osnovana davne 1970. godine, i najveća je kruz kompanija koja je u privatnom posjedu porodice Aponte. Do 1988., imali su samo teretne kruzere za prevoz robe, kada su kupili prvi turistički kruzeri. Trenutno imaju 12 luksuznih kruzera, i još tri koja će početi da plove u naredne dvije godine. Njihovi kruzeri plove Mediteranom, Srednjom Amerikom te Južnom Afrikom.

OTVORENE POZICIJE

Otvorene pozicije na koje možete da se prijavite za ovaj intervju su:

  • Sve pozicije u restoranu
  • Sve pozicije u baru
  • Guest services
  • Gift Shop Housekeeping

I još mnogo drugih!
Za sve kandidate koji prođu intervju, kompanija MSC organizuje obuku u trajanju od 5 dana, gdje će svim kandidatima biti obezbjeđen smještaj i hrana.

KAKO SE PRIJAVITI

Prijava za treba da se sastoji od CV-ja na engleskom jeziku, u kojem je detaljno opisano radno iskustvo kandidata. Nakon prijema CV-ja, bićete pozvani na informativnu prezentaciju o životu i radu na kruzerima, gdje će biti rečeno sve o kruz kompanijama sa kojima Kouzon sarađuje, pozicijama na koje se moguće prijaviti, platama, proceduri, troškovima dokumentacije nakon dobijanja zaposlenja, te će biti odgovoreno na sva pitanja prisutnih. Prijava važi za sve kompanije sa kojima Kouzon sarađuje, MSC, Viking i NCL. Sledeća prezentacija će biti održana 27. januara u Banjoj Luci, i 26. januara u Sarajevu. Za više informacija o prezentacijama, kontaktirajte email adresu [email protected]

DRUGI PROGRAMI

Novo u Kouzonu je zapošljavanje doktora i medicinskih sestara na kruz kompaniji Royal Caribbean. Uslovi su odlično poznavanje engleskog jezika i najmanje 2 godine radnog iskustva.

Ukoliko ipak želite nešto drugačije, prijave za program Middle East su uvijek otvorene. Ovaj program vam nudi osiguran posao na 2 godine, nakon čega možete da produžite ugovor. Život u osunčanim pjeskovitim zemljama sigurno zvuči primamljivo, a više informacija kako se prijaviti možete da dobijete takođe putem emaila.

Studenti i ove godine imaju priliku za ljetnu avanturu u sklopu programa Work&Travel America, na koji već godinama odlazi i vraća se kući hiljade zadovoljnih studenata.

KONTAKT INFORMACIJE

Agenciju Kouzon možete da kontaktirate na email [email protected], telefon 066 53 30 30 ili Fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/kouzonbanjaluka/, a kancelariju možete pronaći na adresi Ivana Franje Jukića 11 (Tržni Centar Vidović), Banjaluka.

mojabanjaluka.info

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments