Prilika mladima da sudjeluju na desetodnevnoj radionici za razvoj poduzetništva

20 feb
Rok prijave 30.03.2018

40 učesnika iz Bosne i Hercegovine imat će priliku sudjelovati na desetodnevnoj radionici LEADER projekta i Ivey Business School i pohađati njihov preduzetnički program MBA tipa u Sarajevu, koji će se održati u maju 2018.

Program daje podršku mladim poduzetnicima u razvoju biznisa i kreiranja novih prilika za poduzetništvo. Analitički alati, biznis procesi, te vještine odlučivanja koje su esencijalne za bilo kojeg poduzetnika i menadžera da savlada izazove i ostvari napredak, samo su neke od tema radionice. Radionice na engleskom jeziku će voditi instruktori Ivey Business School, profesionalci iz različitih oblasti, koji dolaze iz Kanade.

Naučite temelje za vođenje biznisa kroz module: Razvoj poslovnog plana, prepoznavanje prilika, poslovna strategija, marketinška strategija i taktika, poduzetničke finansije (finansijski izvještaji, novčani tok, vrednovanje), poslovanje, upravljanje ljudima, komunikacije i planiranje aktivnosti.

Na kraju obuke poslovnih vještina, oni će razviti poslovni plan i prezentirati svoj poslovni teret potencijalnim ulagačima.

Ivey je jedan od dva najvažnija proizvođača poslovnih predmeta u svijetu zajedno sa Harvardom. Bloomberg Businessweek 2014. i 2015. godine proglasio je Iveyev program za najbolji svjetski MBA programa.

Rok za aplikaciju je 30.mart 2018. godine. Aplikaciju možete ispuniti ovdje.

(Visited 590 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments