Prijavite se za učešće na XII regionalnom Sajmu poslovnih ideja

20 dec
Rok prijave 10.01.2019

Mladi ste i imate poslovnu ideju koju želite da sprovedete u djelo, a nemate dovoljno resursa? Već imate započet vlastiti posao i želite da ga proširite?! Ako je tako, napravite pravi korak i prijavite se na XII Sajam poslovnih ideja, kojeg organizuje Udruženje ”Prijatelji Srebrenice”. 

Učešće na Sajmu poslovnih ideja podrazumijeva da prijavljeni učesnici prvo prođu obuku za pisanje poslovnog plana i da napišu sopstveni poslovni plan uz pomoć Poslovnog savjetovališta Udruženja ”Prijatelji Srebrenice”. Polaznici treninga za izradu poslovnog plana, koji dobro razrade svoje ideje u poslovnom planu, imaće priliku da predstave svoje ideje na XII Sajmu poslovnih ideja i tako uđu u konkurenciju za osvajanje vrijednih nagrada.

Za najbolje poslovne ideje na Sajmu obezbjeđeni su grantovi i beskamatna sredstva sa rokom otplate do tri godine.

Prijave za Sajam poslovnih ideja otvorene su za mlade od 18 do 35 godina (moguća su i manja odstupanja) sa područja Bratunca, Srebrenice, Vlasenice. Pravo prijave imaju osobe koje planiraju da registruju djelatnost. Takođe, prijaviti se mogu i dobitnici I nagrada sa prethodnih Sajmova poslovnih ideja, koji su ispoštovali sve uslove Fonda za razvoj omladinskog preduzetništva, kao i svi učesnici prethodnih Sajmova koji nisu dobili nagrade ili su namjenski iskoristili sredstva za II nagrade.

Prijavljivanje se vrši putem obrasca koji možete preuzeti OVDJE , koji je potrebno dostaviti na e-mail adresu [email protected] ili lično u prostorijama Udruženja ”Prijatelji Srebrenice”, Trg Mihajla Bjelakovića bb III sprat Srebrenica i Trg Miloša Obilića bb Bratunac (prostorije kod Narodne biblioteke). Kontakt osoba je Milojko Vasić, koordinator u Poslovnom savjetovalištu Udruženja ”Prijatelji Srebrenice”.

Za dodatne informacije nazovite broj: 056/440-165, 056/ 411-465 i 066/ 677 – 713.

 

(Visited 85 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments