Prijavite se za stipendiju: Science Survival Kit u Hrvatskoj

7 maj

Rhizome Association ovo ljeto organizira školu u Splitu. Rhizome Association je neprofitna udruga registrirana u Francuskoj koja razvija edukativne programe za odrasle, fokusirane na razvoj vještina kroz rad na projektima.

Ljetna škola “Science Survival Kit” održava se na Mediteranskom institutu za istraživanje života (MedILS), od 16.07. do 26.08. i otvorena je za sve sudionike koji su završili srednju školu i imaju veliki interes za znanost, interdisciplinarne projekte i razvoj vještina za 21. stoljeće.

Kako bismo omogućili najvećem broju zainteresiranih iz regije da se prijave, upravo smo uveli stipendije koje će donekle sniziti troškove. Stipendisti će školu polaziti besplatno, no moraju osigurati troškove prijevoza, smještaja i prehrane tijekom 6 tjedana škole. Prijave se vrše na našoj web stranici, do popune svih mjesta.

Poziv je otvoren za:

  • Studente koji nisu sigurni žele li studirati znanost ili studente koji žele naučiti praktične vještine koje će im biti potrebne za buduće znanstvene projekte
  • Studente ili osobe koje prakticiraju cjeloživotno učenje i koji se pripremaju na promjenu karijere prema znanstvenim područjima
  • Osobe zainteresirane za neformalni pristup obrazovanju, s fokusom na razvoj vještina
  • Učitelje/profesore STEM predmeta (znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika) koji žele naučiti više o interdisciplinarnim tematikama, učenju kroz projekte i kako predavati vještine za 21. stoljeće.

Više informacija

(Visited 211 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Emina Mumić