Prijavite se za Samit o klimatskim akcijama

5 avg
Rok prijave 10.08.2019

Climate Tracker raspisuje konkurs za prijave za samit o klimatskim akcijama. Mogu se prijaviti kandidati iz svih država svijeta. Ovaj samit će se održati u Njujorku u Sjedinjenim Američkim Državama od 19. do 26. septembra. 

OBLAST: 

Klimatske promjene, novinarstvo

OPIS

Climate Tracker traži mlade novinare iz cijelog svijeta koji žele da ostave veliki uticaj u svojim državama, informišući o omladinskom pokretu ili nekom mladom lideru koji se bavi preduzimanjem klimatskih akcija u svojoj zemlji. Mladi lideri iz cijelog svijeta će se okupiti na prvom Klimatskom samitu mladih da prikažu klimatska rješenja i angažovaće se sa donosiocima odluka oko ovog problema našeg vremena. Zbog toga oni od vas traže da objavite priču o mladima koji u stvarnosti sprovode klimatske akcije.

USLOVI 

Mogu se prijaviti kandidati iz svih država svijeta. Potrebno je da napišete nešto o omladinskom pokretu ili mladom lideru koji preduzima klimatsku akciju u državi. Možete da pišete o jednom pojedincu koji je inspirisao vas ili vašu zemlju, a možete pisati i o lokalnom, nacionalnom ili međunarodnom pokretu koji donosi promjenu.

NAČIN PRIJAVE 

Kako biste se prijavili ispunite online aplikacionu formu na linku.

ROK ZA PRIJAVU:

10. avgust 2019.

Detaljnije na linku.

(Visited 114 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević