Prijavite se za Kamp Kozarac 2016

7 jun
Rok prijave 17.06.2016

Inicijativa mladih za ljudska prava u Bosni i Hercegovini (YIHR BH), Centar za mlade „Kvart“ iz Prijedora i “Optimisti 2004” Kozarac, vas pozivaju na sedmi regionalni KAMP KOZARAC 2016.

Na „Kamp Kozarac“ koji okuplja mlade osobe iz regiona i cijele BiH se mogu prijaviti osobe od 16 do 26 godina. Namjera kampa jeste pokretanje dijaloga o teškim temama iz prošlosti među mladim osobama, ali i propitivanje načina na koje se sjećamo žrtava i obilježavamo stradanja. Osim toga, upoznavanje, druženje i povezivanje mladih osoba je značajan aspekt ovog događaja.

Lokacija: Kozarac, Mrakovica, Bosna i Hercegovina

Period: Od 24. juna do 29. juna 2016. godine.

Aktivnosti: Kao i prethodnih godina, cilj kampa je upoznavanje i zbližavanje mladih aktivista/ca iz cijele regije, posjete memorijalima iz Drugog svjetskog rata i ratova 90-tih, kao i upoznavanje sa mladim ljudima iz Prijedora i Kozarca.

Prijave za učešće slati do 17.06.2016. godine na [email protected].

Prijavljenim učesnicima/cama će biti poslani dnevni red i logističko-tehničke informacije do 20.06.2016. godine. Smještaj, hrana i prevoz će biti obezbjeđeni od strane organizatora. Prijave učesnika_ica koji_e su već učestvovali na ovom kampu neće biti uzete u razmatranje.

Prijavni obrazac skinite ovdje.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin