Prijavite se za Erasmus+ seminar u Poljskoj

26 avg
Rok prijave 12.09.2019

Pridružite se trećem izdanju seminara o politici u Novotelu, Varšavski centar, Poljska, od 9. do 10. oktobra 2019. godine, zasnovanom na dokazima u programu Erasmus+. Seminar će biti posvećen metodologiji, sa posebnim fokusom na evaluaciju javne politike u oblasti obrazovanja i donošenju odluka.

OBLAST:

Obrazovanje

OPIS

Ovaj projekat se finansira od strane nacionalnih partnera koji su učestvovali u programu Erasmus+ Mladi u akciji. Naknada za učešće varira od zemlje do zemlje. Molimo kontaktirajte svoju nacionalnu agenciju kako biste saznali više o kotizaciji za učesnike iz vaše zemlje. Poljska Nacionalna agencija će organizovati smeštaj i pokriće troškove za smeštaj i hranu. Vaša nacionalna agencija koja vas šalje pokriće troškove putovanja. Nakon što ste izabrani, obratite se svojoj nacionalnoj agenciji kako biste saznali više o tome kako rezervisati kartu i povraćaj putnih troškova.

USLOVI

Ovaj seminar dostupan je osobama sa invaliditetom, kao i za Erasmus+: Zemlje programa programa Mladi u akciji, a preporučuje se mladim istraživačima, istraživačima obrazovanja, evaluatorima javnih politika.

NAČIN PRIJAVE

Prijavite se na sljedeći link.

ROK ZA PRIJAVU:

12. septembar 2019. godine.

Detaljnije na linku.

(Visited 347 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević