Prijavite se za Crowdfunding radionicu u INTERA Tehnološkom Parku

26 jan

Živimo u vremenu kada nedostatak financija ne znači nužno nemogućnost pokretanja vlastitog biznisa. Crowdfunding je način finaciranja koji u posljednjih nekoliko godina zauzima iznimno važno mjesto u svijetu startupa. Crowdfunding platforme postaju sve popularnije čak i u Bosni i Hercegovini. Mladi poduzetnici s lokalne startup scene već su zakoračili u svoje crowdfunding kampanje, a nedavno smo svjedočili pokretanju prve crowdfunding akademije u Bosni i Hercegovini.

Kao što je to i dosad činio, INTERA Tehnološki Park ide u korak s najnovijim trendovima te organizira, uz podršku Švicarskog poduzetničkog programa, besplatnu dvosatnu radionicu na temu crowdfundinga.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 5.2.2018. godine s početkom u 16:30h, a vodit će je gospođica Jessica Bailey koja se u posljednjih nekoliko godina profilirala kao crowdfunding stručnjakinja koja je pomagala organizacijama i startupima iz Ujedinjenog Kraljevstva, Nizozemske, Egipta i Banlgadeša.

Osnivačica je Crowdfund 360, a osim s prikupljanjem novca i kreiranjem kampanja, svojim klijentima pomaže i s marketingom i izgradnjom zajednice. Do sada je kreirala kampanje za više od 50 organizacija prikupivši gotovo 3,5 milijuna konvertibilnih maraka. Njezino iskustvo je čini idealnom osobom za prenošenje znanja o crowdfundingu, a sve navedeno može poslužiti kao dovoljna pozivnica za radionicu.

S obzirom da je broj mjesta ograničen, svi zainteresirani trebaju požuriti s prijavom. Prijavni obrazac je moguće ispuniti na linku, a detaljna agenda se može naći ovdje.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin