Prijavite se za besplatnu N1 ljetnu novinarsku radionicu

24 jun
Rok prijave 30.06.2017

Ljetna novinarska radionica N1 je projekat koji smo osmislili kako bismo mladim, ambicioznim ljudima koji vole novinarstvo dali mogućnost da nauče osnove novinarskog posla na televiziji.

Kao društveno odgovoran medij, N1 sa sjedištem u Luxembourgu i produkcionim centrima u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu, daje priliku polaznicima Ljetne škole da uz vrhunske TV profesionalce i poznate novinare N1 televizije besplatno steknu osnovna znanja iz oblasti televizijskog novinarstva.

Kome je namijenjena?
Pozivamo studente završnih godina društvenih fakulteta kao i diplomirane novinare koji nisu imali prilike da se oprobaju u novinarskom poslu, da prijave svoje učešće u ljetnjoj novinarskoj radionici.

Cilj radionice
Cilj radionice je da naši iskusni novinari pripreme studente i novinare za rad na televiziji, da im putem predavanja približe novinarski i redakcijski posao. Da ih upoznaju sa najnovijim trendovima u medijima, sa tehnikom i opremom koju svakodnevno koriste, da ih upute kako da usavrše svoj talenat za pisanje i izražavanje.

Trajanje radionice
Radionica će trajati šest sedmica, od 10. jula do 18. augusta 2017. Odvijat će se u N1 centru Sarajevo. Za najbolje polaznike osigurana je praksa na N1 televiziji.

Prijave
Ukoliko ste zainteresovani da učite od najboljih, da vam svoja iskustva prenesu vrhunski profesionalci, prijavite se.

Preuzmite formular.

Prijave poslati na e-mail adresu: [email protected] (Subject: SARAJEVO), najkasnije do 30. juna 2017. godine.

Izvor: N1

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments