Prijavite se za avanturu života! Red Bull Can You Make It?

14 dec

Red Bull Can You Make It? je epsko putovanje……u kome će učestvovati 165 studentskih timova iz preko 50 zemalja širom svijeta, a na proputovanju po Evropi timovi će koristiti isključivo limenke Red Bulla kao valutu.

Neka putovanje počne: iskoristite svoj šarm i strategiju, zaintrigirajte svoje pratioce i proslavite trijumf na jednoj od najspektakularnijih destinacija na kontinentu!

Ako ste student sa stavom “spreman na sve” i sa dozom smjelosti, pravo je vrijeme da se prijavite za učešće na Red Bull Can You Make It? 2016. Na ovom takmičenju nije bitno ko je prvi na ciljnoj liniji, već je sve u avanturi: timovi moraju da pređu više od 1.000 kilometara u sedam dana prije nego što stignu na finalnu destinaciju, koristeći isključivo Red Bull limenke kao valutu. Prijavljivanje počinje u utorak 1. decembra i traje do nedjelje 14. februara 2016.

Odabrani timovi, njih 165, na put će krenuti 12. aprila sa jedne od polaznih tačaka u Evropi – Barselona, Firenca, Berlin, Edinburg ili Prag. Svaki tim će predati svoj novac, kartice i mobilne telefone i imaće sedam dana da stigne do finalne destinacije, mijenjajući limenke Red Bulla za sve što im je potrebno tokom putovanja – hranu, smještaj, transport do sljedeće destinacije i ostale avanture koje će iskustvo učiniti nezaboravnim. Ako ste jedan od njih, sami ćete kreirati svoju putanju posjećujući kontrolne tačke u evropskim gradovima (gde ćete dobijati izazove za vaše tijelo i um), ispunjavajući što je moguće više zadataka sa liste avantura i kačiti slike i video materijale koji će graditi vašu pomoć među, bez sumnje, strastvenim pratiocima. Krajnji rezultat tima će se zasnivati na izazovima sa kontrolnih tačaka, zadacima sa avanturističke liste i broju pratilaca na društvenim mrežama.

Da li limenke zaista mogu da budu dovoljne za timsko putovanje po kontinentu? Mogu. Tokom posljednjeg Red Bull Can You Make It? takmičenja, održanog 2014. godine, 100 timova je uspjelo da doživi iskustvo iz snova, od nabavljanja ulaznica za utakmicu Lige Šampiona do leta u privatnom avionu.

Kako da se prijavite: Okupite tročlanu ekipu prijatelja. Svako od vas mora da bude student. Onda, snimite jednominutni video koji objašnjava zašto bi vaš tim trebalo da bude izabran i prijavite se na www.redbullcanyoumakeit.com do 14. februara 2016. Budite sigurni da ste u video uklopili vašu zaljubljenost u avanture, vašu dovitljivost, vaš smisao za humor – sve atribute koji će vas izdvojiti kao savršen izbor za gospodare Evrope, ni sa čim više od limenki Red Bulla i vašeg neodoljivog šarma.

Zatim obezbijedite podršku, jer timovi koji dobiju najviše glasova iz svake zemlje će postati finalisti! Nakon završetka glasanja, panel sudija će odabrati pobjednike koji će se naći među 165 timova i krenuti sa jedne od pet polaznih tačaka u svoju avanturu. Vaša šansa da postanete jedan od učesnika počinje danas.

Posetite www.redbullcanyoumakeit.com za više informacija i prijavu za učešće.
O Red Bull Can You Make It?

Red Bull Can You Make It? je izazov za timove, koje čine tri studenta, da krenu u avanturu svog života. U 2016. ukupno 165 timova iz više od 50 zemalja širom svijeta će imati samo nedjelju dana (od 12. do 19. aprila) da putuje više od 1.000 kilometara po Evropi, startujući sa jedne od pet tačaka pa sve do cilja koji će se nalaziti u jednom od najljepših gradova na kontinentu. Na svom proputovanju timovi će na raspolagnaju imati samo limenke Red Bulla kao valutu. Red Bull TV će pratiti priče učesnika na dnevnom nivou, a rangiranje timova će se zasnivati na osnovu tri kriterijuma: izazovima na kontrolnim tačkama, praćenju tima na društvenim mrežama i izvršavanju zadataka sa “liste avantura”. Na ovom takmičenju nije bitno ko je prvi stigao na finalnu destinaciju već je bitno putovanje i avantura kroz koju su učesnici prošli.

Portalmladi.com

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin