Prijavite se u Školu za političke studije Vijeća Evrope

8 mar
Rok prijave 26.03.2017

Škola za političke studije Vijeća/Savjeta Evrope u Bosni i Hercegovini poziva sve zainteresirane kandidate da dostave svoje aplikacije za učešće u školi, Generacija 2017.

School of Political Studies1

Aplicirati mogu sve zainteresovane osobe sa znanjem engleskog jezika, ne starije od 35 godina, koje su do sada demonstirale vanredne uspjehe i rezultate sa svojim političkim partijama, javnim institucijama, organizacijama civilnog društva, medijima, u privatnom sektoru te drugim institucijama i organizacijama, i koje žele produbiti svoje znanje i razmijeniti iskustva o socio-političkim procesima.

Program Škole za političke studije Vijeća/Savjeta Evrope u Bosni i Hercegovini funkcionira u okviru Mreže škola za političke studije Vijeća/Savjeta Evrope, a ovogodišnje aktivnosti škole su podržane od strane Kneževine Lihtenšatjn i Ambasade Švicarske u Sarajevu.

Cilj škole je razvijanje demokratije i političke kulture među iznimnim mladim osobama, razvijanje kulture političkog dijaloga i tolerancije, kao i poboljšanje međusobne saradnje koja je od zajedničkog društvenog interesa.

Svi zainteresirani kandidati trebaju zatražiti aplikaciju koju popunjenu, sa fotografijom i kratkom biografijom treba poslati najkasnije do 26. marta 2017. god. na
e-mail adresu: [email protected]

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments