Prijavite se na tromjesečnu edukaciju u području razvoja web aplikacija

18 feb

Kroz praksu do posla

Dosadašnja praksa pri zapošljavanju novih osoba je bila da se razmatraju kandidati sa znatnim iskustvom i znanjem u razvoju web aplikacija ili kandidati sa značajnim akademskim uspjehom (na relevantnim studijskim programima uglednih edukacijskih ustanova). Razlog tome su ozbiljnost i specifičnost proizvoda koji se razvijaju.
Tokom prethodnih godina imali smo priliku upoznati osobe koje nisu u potpunosti zadovoljile gore navedene kriterije, ali su pokazali druge obećavajuće osobine (entuzijazam prema IT industriji, želju za učenjem, pedantnost…). Smatramo da je osobe takvog profila kroz pažljivo osmišljen proces edukacije moguće dovesti na nama potreban nivo znanja – te smo organizovali praksu u okviru Developers Incubator programa.

Incubator

 • Developers Incubator je zamišljen kao program intenzivne, tromjesečne edukacije u području razvoja web aplikacija. Cilj je da se osobama bez značajnog radnog iskustva, a sa određenim nivoom znanja o programiranju, omogući da iskoriste svoj potencijal te u navedenom periodu dosegnu nivo znanja dovoljan za početak karijere web developera u našoj firmi.
  Sam program će biti organizovan u prostorijama firme DCCS u Tuzli. Za sve učesnike će biti obezbijeđen adekvatan prostor i računari. Tehnički program tokom čitavog perioda će biti pažljivo osmišljen i vođen od naših uposlenika.
  Svi učesnici će tokom trajanja programa na mjesečnom nivou dobivati motivacionu novčanu naknadu / stipendiju.
  Učesnicima koji uspješno završe proces edukacije i zadovolje postavljene kriterije će biti ponuđen radni odnos na poziciji web developera u našoj firmi.

Aplikanti

Aplikanti trebaju imati jako interesovanje za razvoj sopstvene karijere u smjeru razvoja softwarea. Svoje interesovanje i entuzijazam aplikanti trebaju biti u mogućnosti pokazati kroz lične projekte ili istraživanja koja su proveli, a u bilo kakvoj su vezi s razvojem softwarea.

Minimalni uslovi koje aplikant treba da ispuni su:

 • poznavanje objektno orijentisanog programiranja
 • poznavanje rada s relacionim bazama
 • poznavanje web tehnologija
 • spremnost na intenzivno učenje
 • dobro poznavanje engleskog jezika (konverzacioni nivo)

Kontakt

Aplikanti svoje prijave (CV i popratno pismo) treba da šalju na E-Mail [email protected] .
Ukoliko se osjećate prekvalifikovano za ovaj oglas, trenutno imamo otvorenu poziciju za Software Developera: https://www.posao.ba/#!searchjobs;p
Konkurs ostaje otvoren do 28.02.2017.

(Visited 1.106 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin