Prijavite se na trening „Budi lider_ka 21. vijeka“

22 feb
Rok prijave 15.03.2017

Helsinški parlament građana Banja Luka i Jeanne Sauvé Fondacija iz Kanade organizuju trening „Budi lider_ka 21. vijeka“ koji je namijenjen svim mladim osobama (od 20 do 30 godina) iz Banjaluke koje su prepoznate kao lideri_ke u svojoj oblasti djelovanja, zajednici, fakultetu ili organizaciji.

Trening će se održati od 7-10. aprila 2017. u Banjaluci i obuhvatit će tematske oblasti koje su neophodne svakom uspješnom lideru_ki u 21. vijeku: Osnove liderstva, Komunikacija i Upravljanje vremenom.

Predavači za navedene oblasti su razvili jednodnevne programe kojima će učesici_ce na najefikasniji i interaktivan način proširiti znanja i dobiti informacije i savjete za uspješnog i odgovornog lidera_ku.

Najbolji polaznici će imati priliku sarađivati sa uspješnim mladim ljudima iz čitavog svijeta koji će im biti mentori i svojim iskustvima pomoći u razvijanju liderskih vještina i sposobnosti.

Nakon trodnevnog treninga za sve učesnike_ce će biti organizovano druženje i razgovor sa uspješnim bh. liderima_kama koji će im biti svojevrsni podsticaj za još aktivniji i produktivniji rad i uspjeh u oblastima iz kojih dolaze.

Trening je besplatan a broj mjesta je ograničen i zato motivaciona pisma za učešće na treningu, kao i biografiju pošaljite najkasnije do 15. marta 2017. na e-mail adresu: [email protected].

Za učešće u ovom programu neophodno je poznavanje engleskog jezika, a prijaviti se mogu mladi od 20-30 godina.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin