Prijavite se na Sarajevo Unlimited: EYOF Ideathon!

22 sep
Rok prijave 04.10.2017

Budite dio najvećeg sportsko-kulturnog događaja nakon Olimpijade 1984.godine!


Maskota čini jedan od najoriginalnijih segmenata brend identiteta festivala kao što je EYOF 2019. Ovoga puta upravo ti imaš priliku ponuditi svoju viziju i idejno rješenje maskote za Evropski omladinski olimpijski festival (EYOF) koji će se održati od 09. – 16. februara 2019. godine u Sarajevu i Istočnom Sarajevu.

EYOF (European Youth Olympic Festival) predstavlja najveći sportski olimpijski festival za mlade sportiste između 14 i 18 godina u Evropi. EYOF 2019 uključuje 8 sportova: alpsko skijanje, biatlon, nordijsko skijanje, snowboard, umjetničko klizanje, brzo klizanje, hokej, karling. U periodu od 09. – 11.10.2017.godine u prostorijama Networks-a sve osobe koje se bave grafičkim dizajnom, arhitekturom, fotografijom, slikanjem, vajanjem i svi kreativci koji razmišljaju izvan ustaljenih okvira radit će na kreiranju idejnih rješenja i imati priliku da pruže najbolju ideju za maskotu, koja će biti zaštitno lice jednog od najvećih omladinskih takmičenja u Evropi.

Ono što tražimo jeste vaše vrijeme, kreativnost, inovativnost i želju da napravite jednu od najboljih maskota koje su Olimpijske igre mladih vidjele do sada! U ova 72h tokom trajanja ideathona zanemarimo svakodnevnicu i pustimo mašti na volju!

Prijaviti se možete putem online aplikacije koju možete pronaći ovdje , do 04. oktobra 2017. godine. Nakon selekcije, svi učesnici/e će biti obaviješteni e-mailom najkasnije do 06. oktobra 2017.

Nagradu za pobjednički tim čini: 1 500 KM, karte za Sarajevo Unlimited i dodatna iznenađenja. Za drugo i treće mjesto su obezbijeđene nagrade od strane sponzora. Troškove hrane tokom trajanja ideathona snosi organizator. Za sve dodatne upite budite slobodni da nas kontaktirate na: [email protected].

Pobjednička maskota će biti oficijelno predstavljena na forumu inovacija Sarajevo Unlimited 2017. organiziranom od strane poduzetničkog, kreativnog i biznis centra Networks.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments