Prijavite se na Resolve Youth: Radionicu izgradnje vještina efektivnog komuniciranja i rješavanja konflikata

1 mar
Rok prijave 07.03.2019

Ured za podršku studentima Univerziteta u Sarajevu u saradnji sa Fondacijom Krila Nade organizuje Resolve Youth: Radionicu izgradnje vještina efektivnog komuniciranja i rješavanja konflikata za studente Univerziteta u Sarajevu koja će se održati 14. marta 2019. od 16:00 do 18:00 h u velikoj sali Centra za interdisciplinarne studije Univerziteta u Sarajevu (ulica Zmaja od Bosne 8).

Svrha radionice je da se studenti sa različitih fakulteta okupe na jednom mjestu, razgovaraju o tehnikama komunikacije i rješavanja konflikta, informišu o Erasmus+ prilikama za mlade, te razmijene svoja iskustva. Radionicu će voditi učesnici Erasmus+ projekta RESOLVE: East koji ima za cilj da se po njegovom završetku organizuju društvene aktivnosti te znanje i vještine o tehnikama komunikacije i rješavanja konflikta razviju kod mladih ljudi.

Rok za prijavu na radionicu je 07.03. (23:59 h). Molimo sve zainteresovane studente da do ovog roka popune i pošaljete aplikacionu formu .

Obavještenje o prihvatanju Vaše prijave i mogućnosti sudjelovanja u radionici možete očekivati najkasnije do 12.03.2019. godine.

Više informacija ovdje.

(Visited 195 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments