Prijavite se na noćnu utrku Pharmamed Travnik 2017

26 jul

Travnik će i ove godine biti domaćin noćne utrke, koju organizuje Centar za edukaciju mladih, pod generalnim pokroviteljstvom kompanije „Pharmamed“.

Svojom misijom svakodnevno težimo unapređenju kvaliteta života i kreiranju zdravog i sigurnog okruženja, prvenstveno za djecu i mlade, ali i sve ostale građane i građanke BiH. Vođeni time, prošle godine smo se odvažili na organizaciju prve noćne utrke u BiH, pod generalnim pokroviteljstvom kompanije „Pharmamed“ iz Travnika.

Najveća mala utrka u BiH, kako je nazvana prošle godine i ovaj put će biti duga pet kilometara, a prijaviti se mogu svi zainteresovani, bez obzira da li su profesionalni trkači ili rekreativci. Pokrovitelji kotizacija za 500 prvih prijavljenih takmičara na ovogodišnju utrku su Centar za edukaciju mladih i Općina Travnik.

Ohrabreni odličnim rezultatima prve „Pharmamed Travnik NOĆNE UTRKE“, odlučili smo ponovo bh. građanima pokloniti ovaj jedinstven događaj. Ove godine će i najmlađi imati priliku učestvovati u vlastitoj utrci dužine 400 metara, čiji generalni pokrovitelj je Helen Doron English Travnik.

 

Ovogodišnju „Pharmamed Travnik NOĆNU UTRKU“ posvećujemo zagovaranju za ljudska prava, posebno žena, djece i mladih, kao ranjivih grupa unutar društva.

Za učešće na „Pharmamed TRAVNIK NOĆNOJ UTRCI“možete se prijaviti putem web-stranicewww.travniknocnautrka.ba, a datum njenog održavanjaje subota, 26. august/kolovoz. Start utrke predviđen je za 20:00 sati, a takmičari polaze ispred Centra za edukaciju mladih. Prijave za „Helen Doron Kids’ Run“ bit će otvorene 26. augusta/kolovoza od 12:00 sati.

Sve informacije, vezane za utrku, možete pronaći na web-stranici www.travniknocnautrka.ba, Facebook stranici Travnik NOĆNA UTRKA, ili pozivom na telefon 030 511 565.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments