Prijavite se na Ljetnu feminističku školu AGORA

17 maj
Rok prijave 31.05.2016

Europski ženski lobi po drugi put organizira AGORU Feminističku ljetnu školu, koja će se održati u Brusselsu od 7. do 11. rujna 2016. godine. Rok za prijavu je 31. svibnja 2016. godine.

Ukoliko ste feministkinja (po samodefiniciji) između 18 i 30 godina starosti, imate iskustva u aktivizmu i borbi za jednakost spolova i ženska prava, želite proširiti svoja znanja i vještine kako bi izgradile bolje kampanje za borbu za ravnopravnost spolova i ženska prava, ovo je prava prilika za vas.

Sudjelovanjem u ljetnoj feminističkoj školi umrežit ćete se s ostalim feministkinjama diljem Europe i dobiti priliku da uobličite buduće feminističke strategije i kampanje u Europi.

Za sudjelovanje na ljetnoj školi posebno se potiču žene koje se suočavaju s multi-diskriminacijom (na temelju etničke pripadnosti, seksualne orijentacije, invaliditeta, porijekla, religije itd.)

Ciljevi ljetne feminističke škole AGORA su:

– Obnavljanje kontakata među mladim europskim aktivistkinjama
– Stvaranje kreativnog prostora za mlade feminističke zagovarateljice
– Širenje solidarnosti i osnaživanje mladih feminističkih aktivistkinja
– Međunarodna suradnja koja bi feminizam učinila dostupnijim i pojačala glas feminističkih mreža u Europi
– Omogućiti Europskom ženskom lobiju da sazna više o interesima i potrebama mladih feministkinja, kako bi ih u budućnosti mogao dovesti u fokus svojih strategija i akcija

U 4 dana, Europski ženski lobi će organizirati inkluzivno mjesto za razmjenu, inspiraciju i pojačavanje vještina kroz razne radionice, konferencije, razmjene znanja i praksi koje će vam olakšati članice i partnerice Europskog ženskog lobija.

Na AURORI će sudjelovati pedesetak feministkinja koje će Europski ženski lobi selektirati do kraja lipnja 2016. godine. Program će biti osmišljen prema potrebama i očekivanjima selektiranih sudionica. Sav program će se održavati na engleskom jeziku.

Više informacija i prijavni formular možete pronaći ovdje.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin