Prijavite se na Frontal blog challenge

14 sep
Rok prijave 29.09.2017

O stvaranju viralnog sadržaja, blogu i zaradi od bloga, affiliate i content  marketingu, SEO i web analitici, komunikacijskim krizama na interenetu i kako ih rješavati i brojnim drugim zanimljivim temama  govoriće se kroz jedinstven projekat Frontal blog challenge a poziv za prijavu je upravo otvoren.

Frontal blog challenge  je jedinstven projekat koji će omogućiti aktivistima iz nevladinog sektora, ličnostima iz javnog života Bosne i Hercegovine koji se bave društveno – odgovornim temama, studentima i neafirmisanim, malim, lokalnim online medijima da tokom višednevnih radionica i obuka nauče kako da efikasno građanski aktivizam i društveno odgovaran rad prenesu u svijet online medija i društvenih mreža.

Glavni predavač i mentor na projektu je Dragan Varagić – bloger, internet strateg i konsultant te vodeći regionalni stručnjak u svijetu internet savjetovanja u primjeni interneta u promotivne ali i poslovne svrhe. Predavači su i Marko Rakar, bloger, aktivista i konsultant za komunikaciju na internetu, Dragana Đermanović, blogerka, biznis konsultantkinja, preduzetnica i „žena decenije“ odlukom Međunarodnog ženskog ekonomskog foruma, te poznati blogeri i blogerke iz Bosne i Hercegovine.

Program obuke, smještaj na seminarima i rad sa mentorima će biti besplatan. Najuspješnije očekuju nagrade. Prijave su otvorene do 29.09.2017 do 00:00h.

Više informacija, kao i aplikacioni formular možete pronaći na portalu Frontal.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na : [email protected]

(Visited 387 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments