Prijavite se na FIT Coding Challenge 2018 i osvojite vrijedne nagrade

19 apr

Već 11. godinu zaredom Fakultet informacijskih tehnologija Univerziteta „Džemal Bijedić“ Mostar organizira natjecanje u programiranju – Coding Challenge.

Ovogodišnje natjecanje će se održati 7. i 8. juna 2018. u kategorijama:

  • programerski izazov – natjecatelji rješavaju manje probleme u programskom jeziku C++;
  • programiranje igara – natjecatelji imaju priliku razvijati igre za PC ili Android platformu;
  • inovacijski izazov – traži se inovativno rješenje za bilo koji problem iz realnog okruženja, s naglaskom na Internet of Things i
  • Cyber Olympics (natjecanje u hacking-u).
  • Svi detalji o kategorijama i uvjetima natjecanja mogu se pronaći na wwwcc.fit.ba

Uspješne sudionike natjecanja očekuju bogate nagrade.

Nagrade iznose: 1. mjesto 800 KM, 2. mjesto 600 KM i 3. mjesto 500 KM za sve kategorije izuzev prve, programerski izazov. Nagrade za programerski izazov su: 1. mjesto 500 KM, 2. mjesto 400 KM i 3. mjesto 300 KM.

Do natjecanja je ostalo još samo 50 dana. Pozivaju se svi studenti i učenici srednjih škola koji se bave razvojem softvera da se pridruže FIT Coding Challengeu 2018. Poziv vrijedi za natjecatelje, suorganizatore, sponzore i partnere. Publika je više nego dobrodošla.

Coding Challenge je prilika za studente da pokažu šta znaju, a sponzorima, partnerima i suorganizatorima prilika da prepoznaju i upoznaju buduće suradnike i zaposlenike.

Zainteresirani za suradnju, mogu ostvariti kontakt preko mail adrese: [email protected], a zainteresirani natjecatelji mogu obaviti registraciju na stranici natjecanja www.cc.fit.ba

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments