Prijavite se na filmske radionice 18. MFF-a

22 jul
Rok prijave 01.08.2017

Otvoren je poziv na filmske radionice koje se održavaju u sklopu Mediteran Film Festivala. Radionice za početnike će pružiti znanja o osnovama filmskog stvaralaštva koje će svim zainteresiranima biti potrebne kako bi se pridružili filmskoj Školi MFF-a.

Prijave na radionice za početnike slati najkasnije do 1. kolovoza na sljedeći link.

Predavači na radionici biti će Lucy Eagleson i Antoni Ćorić, a koordinator je Hrvoje Bazina. Radionice su besplatne, a trajat će od 8. do 10. kolovoza.

Pogledajte film nastao na prošlogodišnjoj radionici: Otvoren je poziv na filmske radionice koje se održavaju u sklopu Mediteran Film Festivala. Radionice za početnike će pružiti znanja o osnovama filmskog stvaralaštva koje će svim zainteresiranima biti potrebne kako bi se pridružili filmskoj Školi MFF-a.    Prijave na radionice za početnike slati najkasnije do 1. kolovoza na sljedeći link.  Predavači na radionici biti će Lucy Eagleson i Antoni Ćorić, a koordinator je Hrvoje Bazina. Radionice su besplatne, a trajat će od 8. do 10. kolovoza.  Pogledajte film nastao na prošlogodišnjoj radionici:

Za studente koji su već sudjelovali na MFF School, te žele ponovno biti dio ove filmske ekipe, prijave trebaju poslati najkasnije do 1. kolovoza na sljedeći link.

MFF School, će se održati od 14. do 23. kolovoza u Širokom Brijegu, pod mentorstvom američke redateljice Lucy Eagleson iz američke filmske organizacije za mlade “Outside the Lens” i Tylera Gundersona, voditelja post produkcije u “YouTube Space LA.”

Ove godine polaznici radionica producirati će dva filma i raditi u timovima “Red” i “Blue”.  Za vrijeme radionice lokalni studenti i studenti iz Sjedinjenih Američkih Država radit će na razvoju ideje, scenarija, snimanju i montaži, te će film premijerno prikazati na prvoj večeri MFF-a, 23. kolovoza. Filmovi će biti snimani na lokacijama Parka prirode Blidinjsko jezero.

Tim “Red”: Tyler Gunderson – voditelj post produkcije u “YouTube Space LA”, Lucy Eagleson – voditeljica programa u “Outside The Lens”, Hilary Morefield – koordinatorica Programa u “Outside The Lens”.

Tim “Blue”: Doug Herman – osnivač “Rough Cut Productions”, Kyle Petty – Nastavnik u “Outside the Lens”, Sestra Ružica Dodig suradnica  DUFF-a i ljetne filmske škole na Šipanu u Hrvatskoj.

Za više informacija o MFF School posjetite Facebook stranicu, a ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirate na mail: [email protected]  

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments