Prijavite se na EESTech Challenge Sarajevo hackathon

21 feb
Rok prijave 09.03.2018

EESTech Challenge je međunarodno takmičenje koje organizira Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – EESTEC (eng. Electrical Engineering STudents’ European assoCiation). Cilj projekta je pružiti priliku studentima elektrotehnike i računarstva iz cijele Evrope da unaprijede svoja znanja iz različitih tehnoloških oblasti, unaprijede svoje vještine rada u timu i takmiče se sa kolegama iz svih dijelova Evrope.

Takmičenje se bazira na ideji organizovanja lokalnih takmičenja, a ove godine, lokalna takmičenja će biti organizovana u 16 evropskih država i 24 evropska grada.

EESTech Challenge Sarajevo hackathon u trajanju od 24 sata bit će održan 17. marta na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu.

Svi zainteresovani studenti trebaju oformiti tročlane ekipe i prijaviti se za učešće na takmičenju putem linka.

SVAKI ČLAN ekipe mora popuniti navedenu formu da bi aplikacija kompletne ekipe bila validna.

Prijave su otvorene do 9. marta tekuće godine!

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na takmičenju, ali niste u mogućnosti oformiti tročlanu ekipu, kontaktirajte nas putem maila: [email protected]

Sve prijavljene ekipe će raditi na rješavanju istog zadatka i bit će rangirani po kriterijima koje utvrđuje stručna komisija takmičenja. Tema takmičenja je Big Data Analysis.

Ekipa koja znanjem, kreativnošću i timskim radom osvoji prvo mjesto na hackathonu “EESTech Challenge Sarajevo” osigurat će pravo učešća na finalnom takmičenju koje će se održati u Novom Sadu. Organizatori međunarodnog takmičenja pokrit će troškove smještaja i tri obroka po danu u toku trajanja finalnog takmičenja. EESTEC LC Sarajevo će pokriti putne troškove pobjedničke ekipe koja osigura pravo učešća na finalnom takmičenju u Novom Sadu.

Za više informacija o takmičenju pratite našu Facebook stranicu EESTech Challenge Sarajevo i oficijelnu web stranicu takmičenja.

FB Event

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin