Prijavite se na AIESEC Global Entrepreneurs program

25 dec

Želiš da napreduješ? Radiš na sebi? Uvijek težiš ka višem cilju? Ako su tvoji odgovori na ova pitanja da, onda ti AIESEC pruža sjajnu priliku.

Global Entrepreneurs je program internacionalnih volonterskih praksi koje podrazumijevaju rad u već oformljenom start up-u, kroz koji razvijaš sebe profesionalno i lično, usavršavaš jezik I stičeš liderske vještine.

Rad u internacionalnom okruženju, sticanje novih poslovnih vještina, implementiranja sopstvenih ideja kao i rad na timskom duhu su samo od nekih stvari koje ćeš steći i poboljšati radom u startup-u.

Iskoristi priliku i započni svoju praksu na program Global Entrepreneurs u oblastima Marketinga, IT-ja, Prodaje i poslovne administracije.

Ukoliko i ti želiš ovakvo iskustvo nemoj propustiti priliku i već sada možeš dobiti više informacija klikom na ovaj link.

AIESEC je globalna mreža studenata koja teži da razvija liderske vještine kod mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja svijeta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments