Prijavi svoju ekipu za blobbing i ludo se zabavite

20 jul
Rok prijave 26.07.2017

Kako je Unska regata jedna od najvažnijih manifestacija koje se tokom ljeta dešavaju na području Grada Bihaća, organizator Una regate – JP Nacionalni park “Una”, uz pomoć još nekoliko kolektiva, potrudio se da što više obogati sadržaj ove manifestacije.

Tako će se na dan dolaska Unske regate u Grad Bihać, održati blobbing takmičenje, tradicionalni skokovi sa gradskog mosta, te koncert grupe Prljavo kazalište. Sve to dešavat će se od popodnevnih sati, tokom cijelog dana, te u večernjim satima, na gradskom slapu, gradskom mostu i gradskoj otoci.

Organizator 2. blobbing takmičenja je Udruženje ABC Bihać, 19. tradicionalnih skokova Gradski sportski savez Bihać, dok koncert grupe Prljavo kazalište organizira koncertna agencija Stage Art, a sve to u saradnji sa Nacionalnim parkom “Una”.

Pored zvaničnog programa, najavljeno je još nekoliko komercijalnih događaja, tako da će petak 28.07.2017. godine biti zasigurno biti jedan od “najluđih” dana u godini kada je Grad Bihać u pitanju.

Prijavi svoju ekipu za blobbing!

Dakle, na dan kada Unska regata stiže u Bihać, sve zaniteresirane ekipe imat će priliku da se takmiče u skokovima sa bloba. Kako je već poznato, skokovi sa blobba izvode se u ekipama od po tri osobe. Tri ekipe koje prema ocjeni žirija uspiju izvesti najatraktivnije skokove, osvojit će nagrade koje će obezbijediti organizatori.

Svoju ekipu možete prijaviti tako što ćete svoje podatke (imena i prezimema, datume rođena i naziv ekipe) dostaviti na e-mail adresu: [email protected] ili lično u kancelariji Udruženja ABC na adresi Bedem bb u Bihaću sve do 26.07.2017. godine. Naknadne prijave i prijave na licu mjesta neće se uzimati u obzir.

Uz takmičenje će biti organizovan i popratni zabavni program uz dobru muziku i pozitivne vibracije.

Da li ste spremni?

https://www.facebook.com/iloveunariver/videos/1390893910959175/

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments