Prijavi se za prvu utrku dronova u Bosni i Hercegovini

5 jul
Rok prijave 20.08.2016

Zanimaju li te bespilotne letjelice? Želiš se utrkivati, a nemaš s kime? Ovog ljeta sudjeluj u epskoj utrci dronova u BiH – SPARK Multirotor Challenge. Natjecanje će se održati u subotu, 10.9.2016. na Kampusu u Rodoču (Mostar, BiH), a podijeljeno je u dvije kategorije – FPV Racing i Bullseye Challenge.

spark-multirotor-challenge-2016-mostar

O čemu se radi? FPV Racing je mini racer utrka, a ovo su minimalne specifikacije koje Vaša letjelica treba imati da biste sudjelovali:

  • veličina konstrukcije (dijagonalno od centra motora do centra motora) mora biti u rasponu od 180 – 280 mm
  • letjelica može imati maksimalno šest motora
  • nema limita za baterije ili propelere
  • svaki vozač mora imati FPV prijenos na letjelici

Bullseye Challenge je natjecanje u brzini i preciznosti polijetanja i slijetanja. Da biste sudjelovali, Vaša letjelica treba ispuniti sljedeće uvjete:

  • multirotor letjelica mora imati minimalno tri motora
  • veličina konstrukcije (dijagonalno od centra motora do centra motora) mora biti u rasponu od 350 do 700 mm
  • svaki vozač mora imati video prijenos na letjelici

Osim adrenalina sudjelovanjem ćete i dobiti vrijedne nagrade, a nagradni fond ukupno iznosi 20.000 KM. Prijave su otvorene do 20.8.2016., a broj natjecatelja je ograničen na 50. Prijaviti se mogu osobe starije od 12 godina. Rezervirajte svoje mjesto putem forme na www.spark.ba.

Ako ne posjedujete bespilotnu letjelicu, a rado biste sudjelovali u natjecanju, posjetite našeg partnera Sync i ostvarite popuste na kupovinu. SPARK Multirotor Challenge će biti otvoren i za gledatelje, a na licu mjesta ćete imati priliku isprobati DJI Phantom 4. Pratite nas za više informacija.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin