Prijavi se za posao iz snova u Meksiku i zaradi 78.000 dolara radeći jednu stvar!

11 dec
Rok prijave 17.12.2017

Prosto nevjerovatan konkurs za posao otvoren je prethodnih dana na stranici za putovanja Cancun.com, koji je objavio oglas za novo zaštitno lice čiji će posao biti da jednostavno uživa u putovanjima i za to prima platu.

Kako je pojašnjeno, posao novog zaposlenog će biti da sjedi na plaži, spava u luksuznim hotelima, posjećuje noćne klubove kao VIP gost, učestvuje u raznim aktivnostima i sve to objavljuje na društvenim mrežama, prenosi Fortune.

Za ovaj posao, novi radnik bit će plaćen 13.000 dolara mjesečno što je za šest mjeseci, koliko traje ugovor, ukupno 78.000 dolara.

Ponuđač ovog posla objašnjava da se ovakvo iskustvo doživljava jednom u životu, a generalni menadžer Chad Mayerson, generalni menadžer stranice Cancun.com kaže:

“Mogućnost da budete plaćeni, živite i putujete širom Meksika je prilika koja se pruža jednom u životu. Zaista je riječ o jednoj od najboljih turističkih destinacija i želimo biti sigurni da smo našli pravu osobu da nam pomogne da pokažemo ono najbolje što Kankun može da ponudi, od kulture i društva, do prelijepih hotela i nestvarnih plaža”, dodao je on.

Da biste se prijavili za ovu poziciju, treba da pošaljete jednominutni video u kom ćete objasniti zašto ste baš vi idealni za taj posao.

Konkurs je otvoren do 17. decembra, a možete ga pronaći na ovom linku.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin