Prijavi se na UniCredit Hackathon za Centralnu i Istočnu Europu

23 aug
Rok prijave 24.08.2017

UniCredit zajedno sa ABC akceleratorom pokreće prvi UniCredit Hackathon za Centralnu i Istočnu Europu, globalno natjecanje koje će se održati 2. i 3. septembra 2017. godine u Ljubljani, Slovenija.

Hackathon je intenzivno kontinuirano dvodnevno natjecanje inovativnih i kreativnih pojedinaca. Raspoređeni u grupe imat će zadatak riješiti različite izazove koji proizlaze iz PSD2 direktive. Programeri, predstavnici Fintech start up-a i softverskih kompanija, zajedno sa zaposlenicima UniCredita koji će se prijaviti za inicijativu, udružit će snage kako bi razvili ideje o stvaranju vrijednosti za klijente i banku u kontekstu PSD2 direktive.

Oslanjajući se na novu regulaciju direktive PSD2, zadatak Hackathona će biti: “Kako možemo koristiti podatke o računu klijenta kako bismo stvorili dodatne vrijednosti?” To znači razvijanje, na primjer, platforme za analizu podataka klijenata s ciljem pružanja boljeg korisničkog iskustva.

Sudionici iz cijelog svijeta mogu se prijaviti do 24. augusta online.

Pobjednički timovi dobit će novčanu nagradu i priliku predstaviti svoje projekte najvišem rukovodstvu UniCredit Grupe u Centralnoj i Istočnoj Europi 7. septembra u Ljubljani. Članovi pobjedničkih timova mogli bi biti pozvani da sudjeluju u fazi provedbe rješenja u kasnijoj fazi.

Više informacija.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments