Prijavi se na 8. Školu preduzetništva općine Centar

14 sep

Udruženje Idea uz podršku općine Centar već osam godina implementira projekat Škola preduzetništva općine Centar.

Škola preduzetništva je intenzivni petodnevni trening o pokretanju i uspješnom vođenju sopstvenog biznisa. Škola preduzetništva će Vam pomoći u tome da unaprijedite znanja o biznisu i savremenom marketingu, razvijete poslovnu ideju i naučite kreirati poslovni plan.

Škola preduzetništva je posebno korisna za sve one koji namjeravaju aplicirati za grantove općine Centar za pokretanje start-up biznisa.

Ove godine su osim modula “Preduzetništva i poslovnog planiranja” (dva dana) u program uvedeni i novi moduli – “Digitalni marketing i marketing društvenih medija” (dva dana) i “Osnaživanje pojedinaca i kreiranje tima” (jedan dan).

Učešće u Školi preduzetništva je BESPLATNO. Svi učesnici će dobiti certifikat o pohađanju treninga potpisan od strane Načelnika općine.

Edukacija će biti organizovana u konferencijskoj sali Cinema City Sarajevo (Maršala Tita 26, u neposrednoj blizini BBI Centra). Za učesnike je obezbjeđen ručak i osvježenje.

Saradnici Udruženja Idea stoje na raspolaganju polaznicima za besplatno savjetovanje tokom 12 mjeseci nakon završetka edukacije.

Projekat je rezultat višegodišnjeg iskustva naših predavača i osim prezentacije neophodnih teoretskih koncepata uključuje i prezentaciju praktičnih savremenih znanja i slučajeva iz prakse, individualne i grupne diskusije i zadatke, te aplikaciju stečenog znanja u formi kreiranja poslovnog plana, te digitalnih marketing kampanja.

Petodnevna edukacija će biti organizovana u četiri termina:
– Grupa 1: 01. oktobar – 05. oktobar 2018.godine (od 09 do 14 sati)
– Grupa 2: 08. oktobar – 12. oktobar 2018.godine (od 09 do 14 sati)
– Grupa 3: 15. oktobar – 19. oktobar 2018.godine (od 09 do 14 sati)
– Grupa 4: 22. oktobar – 26. oktobar 2018.godine (od 09 do 14 sati)

Sva pitanja možete poslati na e-mail adresu [email protected]

Posjetite Facebook stranicu: facebook.com/udruzenje.idea

Podaci prikupljeni kroz registracionu formu neće biti korišteni za druge svrhe osim prijave za program, niti će biti dalje distribuirani.

Prijavni obrazac

(Visited 128 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments