Prijavi se i predstavi svoju ideju na Startup Challenge-u!

2 maj
Rok prijave 08.05.2016

Centar za preduzetnišvo i upravljanje znanjem Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu organizuje Startup Challenge, te pruža jedinstvenu priliku ambicioznim, kreativnim i inovativnim mladim ljudima, za sticanje novih znanja i iskustava te pokretanje vlastitih startup biznisa.


Šta je Startup Challenge – duh, inovacija, kreativnost?

StartUp Challenge je događaj edukativnog i takmičarskog karaktera u kojem učesnici imaju priliku da prisustvuju zanimljivim i interaktivnim radionicama iz različitih oblasti poslovnih nauka, te priliku da na kraju predstave svoje ideje i naprave prvi korak u pokretanju startup business-a.

Startup Challenge će kroz 5 edukacijskih sesija, koje će biti održane od strane akademskog osoblja Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, kao i stručnih eksternih partnera, učesnicima omogućiti sticanje teorijskih i praktičnih znanja iz oblasti preduzetništva, marketinga, menadžmenta, finansija i informacionih tehnologija. Svi učesnici će po završetku navedenih edukacija dobiti certifikat.

Prijava na Startup Challenge-u je otvorena za sve studente I ili II ciklusa studija na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu do 08. maja 2016. godine, te ozbirom da je broj učesnika je ograničen, po završetku prijava će biti objavljena konačna lista odabranih učesnika Startup Challenge-a. Održavanje sesija će biti u periodu od 11. do 28. maja, na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, kada će biti upriličeno i proglašenje pobjednika, te uručenje vrijednih nagrada.

Prijave na Startup Challenge se vrše putem online aplikacije na ovom linku.

Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu je uz AACSB International akreditaciju uključen u zajednicu od 5% najboljih ekonomskih fakulteta i poslovnih škola na svijetu, te kroz različite vrste edukacijskih događaja, studentima omogućuje sticanje novih znanja, vještina i iskustava.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin