Prijavi se i postani dio žirija omladinskog programa 24. Sarajevo Film Festivala

23 jul
Rok prijave 31.07.2018

Želiš doživjeti nešto novo i dane školskog raspusta učiniti zanimljivijim i zabavnijim? Ako uživaš u gledanju filmova i imaš od 13 – 16 godina onda je ovo prava prilika za tebe!

Prijavi se i postani dio žirija omladinskog programa 24. Sarajevo Film Festivala u periodu od 11 – 16. augusta 2018. godine!
Članovi/ice žirija imat će zadatak da prisustvuju projekcijama omladinskog programa (dječiji programi i TeenArena) i donesu odluku o najboljim filmovima. Uz to, prisustvovat će razgovorima koje se održavaju prije i nakon projekcija filmova, sastancima koji će biti posebno organizovani za žiri, kao i svim ostalim aktivnostima edukativnog i zabavnog karaktera namijenjenim i odabranim posebno za mlade filmoljupce.
Pored toga, članovi/ice žirija će učestvovati u raznim protokolarnim aktivnostima 24. Sarajevo Film Festivala, te imati priliku prisustvovati razgovorima sa uglednim gostima ovogodišnjeg Festivala.
Prijava treba sadržavati:
ime i prezime, broj telefona i e-mail
– kontakt podatke roditelja ili staratelja 
– naziv škole koju pohađaš
– motivacijsko pismo (tj. objašnjenje zašto želiš biti dio žirija /max 1800 znakova) 
– kratku kritiku filma po tvom izboru (max 1000 riječi)
Prijavu pošalji na e-mail adresu [email protected].
Prijave traju do 31. jula, kada ćemo one koji su odabrani obavijestiti o učešću i svim zadacima i privilegijama koje će uživati kao članovi/ice žirija.
www.sff.ba
(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments