Prijavi se i postani član CEO organizacijskog tima

31 jan
Rok prijave 10.02.2016

Postani član organizacijskog tima CEO konferencije u Sarajevu i upoznaj fascinantne ljude, nauči mnogo, upotrijebi više i pomjeri granice vlastitih očekivanja, te doživi iskustvo organizacije najvećeg događaja za mlade u regiji.

CEO tim traži studente Ekonomskog fakultet Univerziteta u Sarajevu sa i bez iskustva da se pridruže i grade svoje profesionalne vještine potrebne tržištu rada. Angažman traje od februara 2016. do juna 2017. godine.

Prijave se vrše putem online aplikacije.
Zašto se uključiti u realizaciju pogledajte ovdje.
Broj mjesta je ograničen. Rok za prijavu je 10. februar 2016.

CEO konferencija je najveći regionalni edukativni događaj koji mlade inspiriše uspješnim i pozitivnim životnim pričama kroz uspone i padove, te potiče na proaktivnost u profesionalnom razvoju, karijeri i preduzetništvu. Od 2013. godine, govornike konferencija je čulo preko 50.000 ljudi u čitavoj regiji. U protekloj godini CEO konferencija je organizovana u Zagrebu, Beogradu, Podgorici, Zenici, Tuzli, Mostaru i Zenici i okupila je preko 3500 mladih, 9 fakulteta, 150 kompanija, 200 medijskih kuća i 200 članova organizacijskog tima.

Po završetku angažmana svi članovi tima će dobiti certifikat o obavljenoj praksi, te pismo preporuke. Pogledajte kako je bilo na završnoj konferenciji u Sarajevu.

CEO konferencija je projekat Centra za preduzetništvo i upravljanje znanjem Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Studomat.ba

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin