Prijavi se i budi dio volonterskog tima Omladinskog Film Festivala 2018!

9 jun
Rok prijave 20.07.2018


Volonteri su dio velikog tima Omladinskog Film Festivala Sarajevo. Ono što je još bitnije je da su neizostavan i jako bitan dio segment našeg Festivala.

Omladinski Film Festival Sarajevo i ove godine nudi niz zanimljivih volonterskih poslova za sve filmske entuzijaste koji iz prve ruke žele saznati kako funkcionira organizacija ovakvog kulturnog događaja.

Ako želite zaviriti iza kulisa filmskog svijeta, volontiranje na XOFF. Smatramo da je to idealna prilika jer festival traži predan tim volontera i volonterki koji će ‘uskakati’ gdje to bude potrebno, uoči i za vrijeme trajanja festivala.

Nudimo bogato praktično iskustvo, slobodni ulaz na projekcije, pozitivnu radnu atmosferu i dobru zabavu!

Ako ste zainteresirani za volontiranje na nadolazećem OFF- u, pratite našu web stranicu i saznajte kada otvaramo poziv za prijavu!

Volontiraj i pridruži nam se na XOFF-u!

Omladinski Film Festival Sarajevo i u 2018. godini angažuje 45 volontera!

I ove godine Festival će raditi na angažmanu mladih ljudi koji su spremni učiti, raditi i napredovati u oblastima koje ih zanimaju. Prijaviti se mogu svi zainteresovani od 16-25 godina.

Prijave za volontiranje na Omladinskom Film Festivalu Sarajevo su otvorene i zaprimat će se do 20. jula 2018.godine.

Pijaviti se možete OVDJE.

Za dodatne informacije pišite nam na [email protected] ili [email protected]

Po zatvaranju konkursa kontaktirat sve prijavljene će kontaktirati OFF tim te saopštiti konačni spisak volontera za 2018. godinu koji će prije početka Festivala proći i kratku obuku!

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments