Prijave za učešće u programu neformalnog obrazovanja „Edukacijom do posla“

28 apr
Rok prijave 05.05.2016

Udruženje za razvoj civilnog društva Motivator u saradnji sa Federalnim ministarstvom kulture i sporta poziva sve zainteresovane da pošalju prijave za učešće u programu neformalnog obrazovanja „Edukacijom do posla“. Ukoliko ste mladi, životne dobi od 18 do 30 godina i želite steći nova znanja i vještine  ili nadograditi već postojeća, koja će vam biti od velike pomoći prilikom pronalaska posla, ovo je jedinstva prilika za vas. Kroz praktične radionice i predavanja sa vama će raditi tim certificiranih Motivator predavača.

Oblasti koje će biti obuhvaćene projektom su :

  1. Uključivanje na tržište rada

2.Poslovne vještine i javni nastup

3.Kreiranje biznis plana

4.Osnove projektnog menadžmenta i pisanje projektnog prijedloga

Prva u nizu jednodnevnih radionica iz oblasti „Uključivanje na tržište rada“ će biti održana 07.05.2016. u prostorijama udruženja Motivator,u ulici Mula Mustafe Bašeskije br.7 (preko puta Gradske tržnice).

Trajanje treninga: od 11:00h do 16:00h.

Edukacije su u potpunosti besplatne.

Svoje prijave za prvu edukaciju na temu „Uključivanje u tržište rada“ možete slati najkasnije do 05.05.2016. na E-mail adresu [email protected] sa naznakom „Prijava za trening: Uključivanje na tržište rada“.

Više informacija možete dobiti na E-mail: [email protected], na kontakt telefon:033-843-968 ili dolaskom u prostorije Udruženja za razvoj civilnog društva Motivator na adresi Mula Mustafe Bašeskije br. 7.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin