Prijave za DM žensku utrku u Sarajevu

11 jun
Rok prijave 21.06.2017

Svjesni činjenice kako je trčanje sve popularnija aktivnost, posebno među pripadnicama ženskog spola, dm je odlučio dati svoj doprinos i u ovoj oblasti. Kako je kroz kampanju {ZAJEDNO} za zdrav život koju dm sprovodi tokom 2017. godine, naglasak stavljen na sve aspekte zdravog života, od ishrane do fizičke aktivnosti, prva dm ženska utrka savršeno se uklapa u promovisanje zdravog stila života.

Želimo motivisati i podstaknuti što veći broj žena da se okrenu zdravijem načinu života, počnu baviti trčanjem te da djeluju na sebe i svoju okolinu. Druženje, zabava i zajedništvo rezultirat će sjajnom utrkom na 3,5 K što nam je bila idealna dužina utrke za početak. Zajedno ćemo rasti, pa u planu imamo da dm ženska utrka preraste u tradicionalni događaj upisan u kalendare svih dama koje se bave trčanjem.

Dok utrka ne počne, družićemo se virtuelnim putem, na našoj web stranici gdje vas očekuje koristan, savjetodavni i zanimljivi sadržaj o pripremama za trčanje, treninzima i ishrani. Motivisat ćemo vas inspirativnim pričama žena koje trčanje doživljavaju kao stil života te onih dama koje su tek krenule putevima pređenih kilometara u patikama za trčanje.

Kotizacija za utku iznosi 8KM.

Prijaviti se možete ovdje.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments