Prezentacija programa Mentorstvo HRM Udruženja u Sarajevu

14 feb
Rok prijave 20.02.2018

Udruženje „HRM“ već drugu godinu radi na izgradnji znanja i kompetencija profesionalaca raznih profila i studenata u području upravljanja ljudskim potencijalima provođenjem edukativnih programa i tematskih okruglih stolova.

Kako bi što kvalitetnije fokusirali znanja i iskustva našeg članstva, i omogućili izgradnju kapaciteta onima koji to žele i trebaju, odlučili smo pokrenuti mentorski program. Osnovna ideja i misija mentorskog programa je usmjereno i konkretno prenošenje znanja iz određenog područja upravljanja ljudskim potencijalima.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da dođu na prezentaciju mentorskog programa na kojem će biti predstavljene oblasti mentoriranja, način rada programa, uslovi prijave i mentori prve mentorske sheme, koji su iskazali spremnost da svojim znanjem i profesionalnim iskustvom doprinesu uspjehu programa i ujedno motiviraju članove da se uključe i podrže ovu korisnu inicijativu.Neki od mentora su Ema Borovina, Suzana Tihi Babić, Sanda Ljukovac, Lejla Mulalić, Enisa Selmanović Salkić…..

Prezentacija programa Mentorstvo će se održati 21.02.2018.g u 18h u Privrednoj Komori Kantona Sarajevo.

Prijave slati na [email protected] ili na 061/797-503 do 20.02.2018.g.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments