Prezentacija Aikido Self Defence programa za osobe sa invaliditetom

4 jul

U okviru projekta Razvoja i saradnje u regiji Birač, koji implemetiraju tri UN agencije: UNDP, UNICEF i UNHCR, SŠC “Milorad Vlačić” Vlasenica realizuje projekat “Reaguj-uključi se!“. Među prvim aktivnostima biće prezentacija Aikido Self Defence programa za osobe sa posebnim potrebama gdje će se predstaviti Rodoljub Stanišić, predsjednik udruženja građana za pomoć osobama sa invaliditetom Svetionik i majstor aikidoa crni pojas 1.Dan. Sparing partner biće njegov trener Miroljub Jovičić, majstor, crni pojas 6.Dan i predsjednik Svjetske Asocijacije Aikido Self Defence.

Prezentacijom želimo da promovišemo ovu sportsku disciplinu i ukažemo na potrebu većeg uključivanja osoba sa posebnim potrebama u društvene aktivnosti. Rodoljub Stanišić pored aikidoa aktivno trenira košarku i jedan je od najpozitvnijih primjera kako osobe sa onesposobljenjem mogu biti aktivni i ravnopravni građani lokalne zajednice.

Prezentacija će se održati u subotu 9.jula 2016.god u sportskoj Sali SŠC „Milorad Vlačić“ u Vlasenici sa početkom u 14.00 časova.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments