Preduzetnički centar Networks – Prilika talentiranim ljudima i inovativnim biznisima

30 okt

U utorak, 3. novembra, u ulici Skenderpašina broj 1, u 18 sati bit će upriličena svečana ceremonija pokretanja Networks preduzetničkog i edukativnog centra u srcu Sarajeva

Na svečansti povodom pokretanju centra, o važnosti ovog projekta govoriće osnivači Networksa, Edin Mehić i Bojana Škrobić-Omerović, a svoju podršku prisustvom i obraćanjem daće i premijer FBiH Fadil Novalić, Nj.E. ambasadorica Sjedinjenih Američkih Država u BiH Maureen Cormack te premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković.

Networks će pružiti mladim preduzetnicima i inovatorima veliki coworking prostor, edukativni i biznis centar, sobu za foto i video produkciju te ostale sadržaje namijenjene inspirisanju i razvoju kreativnosti talenata iz svih profesija. Najsavremenije opremljenu 3D laboratoriju na Balkanu, opremio je partner Networksa – kompanija HIVE.

3. novembra vrata Networksa biće otvorena za sve zainteresovane da dođu u obilazak Networks prostorija. Planirana su tri obilaska prostorija uz prezentaciju svih sadržaja (biznis i edukativni centar, 3D laboratorija, konferencijske sale, coworking prostor te relaks i joga sobe). Obilasci počinju u 12:00, 13:00 i 14:00 časova. Sve zainteresovane osobe se pozivaju da dođu na adresu i registriraju se pri ulasku u Networks.

Jedan od osnovnih ciljeva preduzetničkog i edukativnog centra Networks je da pomogne u izgradnji održivog startup ekosistema u BiH kroz međusobno povezivanje najtalentiranijih mladih ljudi kao i sa lokalnim i globalnim kompanijama.

Više informacija o Networks centru dostupno je na: www.networks.ba, Facebook stranici Networks i twitter profilu.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin