Predavanje u sklopu obuke za enterijeriste u Sarajevu – D: BLOK: Produkt dizajn i dizajn enterijera

24 sep

Asocijacija arhitekata u BiH od septembra 2018 godine započinje sa novim ciklusom predavanja “BLOK”. Prvo predavanje u ovom ciklusu koje se odnosi na dizajn, a u sklopu obuke za enterijeriste, jeste predavanje najpoznatijeg bosanskohercegovačkog produkt dizajnera Saliha Teskeredžića, te arhitekata Amir Vuk Zec i Erdin Salihović.
Predavanja će se odnositi na sam proces produkt dizajna, saradnje između dizajnera i industrije proizvodnje namještaja, te reputaciji drvne industrije i dizajna namještaja bosanskohercegovačkih kompanija na internacionalnom tržištu. Nadalje, uključivati će predavanje o procesima razvoja dizajna i projekta enterijera različitih razmjera, te ulogu proizvodnje i dizajna namještaja.

Pored toga od septembra AABH nastavlja sa ostalim aktivnostima koji uključuju kurseve i obuke, ‘Školu AABH’ i putujuću izložbu Collegium Artisticum u svim većim BiH gradovima.

Predavanje “D:BLOK” će se održati 28.09.2018 godine u 18:00, u prostoru Ateljea Figure na adresi Danijela Ozme 12. Nakon predavanja pozivamo Vas i na druženje i zakusku organizovanu za sve prisutne.

Fb event

(Visited 144 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments