Predavanje: Tehnike rada prikrivenih istraga

11 maj

Ukoliko su kriminalistika i krivično pravo predmet Vašeg interesovanja, želite saznati kako se sprovode akcije otkrivanja kriminalnih grupa, kako se rasvjetljavaju i dokazuju krivična djela organizovanog kriminala, obavezno se prijavite! Na predavanju možete saznati i detalje o sprovođenju najvećih posljeratnih istraga, kao što su: “Lutka”, “Pink Panter”, “Papirus”, “List II”, “Box”, “Snimak”, “Zenica” i mnoge druge.

Pravni centar i savjetovalište “Paragraf” organizuje predavanje na temu: Tehnike rada prikrivenih istraga.

Na predavanju će Vam biti detaljno predstavljena metodologija rada u kriminalistici, te ćete se upoznati sa savremenim oblicima kriminala.

Predavač je v.d. šef Kriminalističko-istražnog odjela Državne agencije za istrage i zaštitu.

Učesnici ostvaruju pravo na certifikat o učešću na predavanju.

Cijena kotizacije: 15 KM

FIRST MINUTE PONUDA: Ukoliko uplatu izvršite do subote 13.05.2017., do 13h, ostvarujete pravo na 30% popusta na cijenu kotizacije

!!! POPUNITE OBRAZAC ZA PRIJAVU!!!
https://goo.gl/forms/SEAvQ61SCGp04W4Z2

Uplate se vrše u našim prostorijama u JU Međunarodnom centru za djecu i omladinu Novo Sarajevo, ulica Kemala Kapetanovića 17, iza Shopping centra Grbavica.

Minimalan broj učesnika na predavanju: 30

TERMIN I MJESTO ODRŽAVANJA: Srijeda, 17.05.2017. godine u 16:00 h, JU Međunarodni centar za djecu i omladinu Novo Sarajevo, ulica Kemala Kapetanovića 17, Grbavica

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments