Poziv za volontiranje na biciklističkoj trci Beograd – Banja Luka

14 apr
Rok prijave 26.04.2017

Imaš li viška slobodnog vremena? Odgovorna si osoba? Bicikl ti je omiljeno prevozno sredstvo? Želiš da Banja Luka postane ljepši i ekološko osvješteniji grad i uz to želiš dobro da se zabaviš i upoznaš sebi slične osobe?  Onda je ovo tvoja prilika koju ne smiješ propustiti! 30.04.2017. u Banja Luku stiže karavan Međunarodne biciklističke trke „Beograd – Banja Luka 2017“ sa završnicom na Trgu Krajine.


Biciklistički klub Banja Luka (BSK) u saradnji sa OKC-om traži 50 volotnera (18-30 godina starosti) koji bi imali zadatak da budu na protokolom predviđenim pozicijama u gradu u trajanju od tri sata kako bi, u saradnji sa policijom, omogućili bezbjedno dočekivanje biciklističkog karavana.

Volonteri će nositi prepoznatljive majice, a nakon završene manifestacije vozilo Biciklističkog kluba će proći duž trase na kojima su volonteri i podijeliti im lanč pakete. Takođe, volonteri će dobiti i volonterske knjižice gdje će im organizator evidentirati volontiranje.

Prijave (Ime, prezime i broj telefona) možete slati na mejl [email protected] najkasnije do 26.04.2017. Prijavi se, učestvuj i iskusi nezaboravno iskustvo!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin