Poziv za volontiranje na 3. Dječijem film festivalu

26 sep

Imaš od 16 do 25 godina? Želiš učestvovati u organizaciji
“3. DJEČIJEG FILM FESTIVALA”? Ovo je prava prilika za tebe. Prijavi se, pridruži se fantastičnoj volonterskoj ekipi i doživi nezaboravno iskustvo u sedam dana festivala.

Aplikaciju možete popuniti ovdje.

Dječiji filmski festival je NAJVEĆA I NAJDUŽA FILMSKA SMOTRA ZA DJECU U BOSNI I HERCEGOVINI koji se održava tradicionalno jedan puta godišnje.
Za protekle dvije godine festival je privukao više od 15000 posjetilaca, organizovao više od 150 kino projekcija i preko 100 kreativnih radionica
te postao jedna od najposjećenijih manifestacija za djecu u zemlji.

U svom trećem izdanju koje će se održati od 07. do 13. novembra DJEČIJI FILM FESTIVAL obuhvata: filmski program sa više od 80 kino projekcija filmova za djecu i mlade iz SAD, Kanade, Švedske, Francuske, Finske , Norveške , Meksika, Velike Britanije , Italije, ….. Među ostvarenjima su animirani 3D filmovi, igrani filmovi sa svjetskih festivala, dokumentarci o životu životinja, nježne priče o prijateljstvu i uzbudljive misterije.

Više od 40 zabavnih i kreativnih radionica koje su važan dio festivala koje se odvijaju u holu i na platou Multiplexa Ekran Zenica, te od ove godine i na još jednoj lokaciji – Muzeju Grada Zenica.

Više informacija možete pročitati ovdje.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin