Poziv za volontere/ke Juventafesta

30 jul
Rok prijave 20.08.2016

Internacionalni festival srednjoškolskog teatarskog stvaralaštva Juventafest poziva sve mlade ljubitelje teatra da postanu dio tima volontera koji će pomoći u realizaciji 4. izdanja ovog festivala.

Volonteri će biti angažovani u pripremama i realizaciji festivala u periodu od 5. do 14. septembra 2016. godine. Volonterima se, pored sticanja radnog iskustva nudi i mogućnost da gledaju predstave, druže se sa učesnicima, srednjoškolcima iz svih krajeva Europe, a mogu tražiti i potvrdu o volontiranju.

Tokom trajanja festivala volonterima je obezbijeđena hrana te smještaj, za one koji budu odabrani, a ne dolaze iz Sarajeva. Također, oni koji nisu iz Sarajeva trebaju sami sebi platiti put. Rok za prijavu je 20. 8. 2016. Juventafest je festival koji mladi rade za mlade, što garantuje svim učesnicima našeg volonterskog tima odličan provod i neponovljivo skustvo!

Kako bi aplicirali za volontiranje na 4. Juventafestu ispunite podatke u aplikacionom formularu na linku http://www.juventafest.ba/poziv-za-volontere/

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin