Poziv za volontere/ke: All we are missing is you – Sarajevo Unlimited 2016!

4 okt
Rok prijave 09.10.2016

Postani dio ekipe „Sarajevo Unlimited 2016“ i stekni jedinstveno teorijsko i praktično iskustvo u organizaciji prvog regionalnog foruma inovacija. Tražimo tim volontera/ki zainteresovanih da se profesionalno usavršavaju, koji će pružati logističku podršku konferenciji i preuzeti niz odgovornih zaduženja.

su16-volunteers

Sarajevo Unlimited je dvodnevna konferencija koja će u periodu od 2.11. do 3.11.2016. godine okupiti sve relevatne institucije, kompanije, organizacije, startupe i investitore sa ciljem promocije inovacija u biznisu, inovativnog poslovanja i korištenja resursa startup kompanija. Osnovna tema konferencije bit će: „Uticaj inovacija i tehnologija na budućnost poslovanja i razvoja biznisa“.

Više informacija o forumu možete pronaći na: http://www.weareunlimited.ba.

U zavisnosti od svog interesovanja, senzibiliteta i iskustva, možeš nam pomoći u nekom od slijedećih segmenata realizacije:

  • u organizovanju i postavljanju foruma(organizacije foruma, dolaska gostiju, pripreme za press konferenciju i otvaranje foruma…),
  • u promociji festivala u okviru promo tima(komunikacija sa predstavnicima medija, pisanje medijskih izveštaja, pravljenje foto i video dokumentacije, administracija web stranice i socijalnih mreža, dizajniranje, prodaja i dijeljenje promo materijala),
  • u okviru službe za goste festivala(druženje sa gostima foruma i doček),
  • na info pultu(komunikacija sa publikom i gostima foruma u prostorima Networksa i hotela Holiday).

Zauzvrat, mi ti nudimo:

  • dragocjeno iskustvo, divno druženje i nove prijatelje,
  • neprocjenljiv networking,
  • mogućnost da, kao član/ica tima, besplatno uživaš u sadržajima foruma,
  • certifikat o volontiranju.

Ukoliko ste radoznali, spremni da stičete nova znanja i razvijate svoj profesionalni portfolio, te se prepoznajete u gore navedenim poslovima, pripremite kratku biografiju, motivaciono pismo i kontakt podatke koje ćete nam poslati na adresu [email protected] (Subject: Volontiranje na SU16).

Konkurs je otvoren do 9. oktobra, a kandidati/kinje koji/e budu prošli u drugi krug, biće pozvani na intervjue 10. i 11. oktobra.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas pozovi na telefon inovativnog centra (traži Eldina): 033/407-212, ili nam piši na [email protected].

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin